De här kontona kommer göra sin Instagram erfarenhet så mycket roligare!

10 grymma Instagram-konton som du måste följa

Fredag, 18. April 2014

Gyminspiration, quotes om livet och snygga tjejer som tar selfies finns det överflöd av på Instagram. Men ibland kanske man vill ha något annat, något nytt och fräscht? Då har du kommit helt rätt vi har nämligen letat rätt på 10 fantastiska konton som du måste följa på Instagram!

#10: @MrPimpGoodGame
'The King of Instagram Selfies' är verkligen kungen av selfies, följ för att få se hans grymma selfies varje dag!

#9:@Jenselter
Jen Selter är mest känd för sin extremt snygga rumpa! Rumpan har gjort att hon väääääldigt många följare på Instagram, 2.2 miljoner!

#8: @itslavishbitch
En liten bratunge som gillar att väcka uppmärksamhet genom att vaska dyrt vatten och ta bilder på en hög med cash. Real or fake? Ingen vet!

#7: @tipsforjesus
Den här anonyma mannen åker runt i USA och lämnar extremt mycket dricks på restauranger han besöker, ingen vet vem han är eller vad han jobbar!

#6: @miserable_men
En anonym person tar kort på trötta och uttråkade killar och gubbar som väntar på att deras fruar ska shoppa klart.

#5: @ohheyitschaz
Chaz Rorick är en student från USA som gillar att ta kort på sig själv som olika amerikanska presidenter, konton är betydligt roligare än vad det låter!

#4: @TravelingMrFox
Mr. Fox (ett upstoppat djur) reser runt med sin bästis Jessica runt om i världen och tar kort på kända ställen och platser.

#3: @mathu7
Mathu Andersen tar enastående, annorlunda och väldigt fascinerade selfies, vill du ha inspiration? Följ det här kontot!

#2: @cookingforbae
Det här konton är en parodi på alla foodporn-konton och visar helt enkelt alla matkatastrofer. Ingen inspiration här men ett gott skratt!

#1: @satiregram
Det här parodikontot på alla Instagram-stereotyper är ett måste för er som är trötta på selfies, matfoton och djupa quotes! Följ!

Har du någon annan favorit? Berätta gärna i så fall!

Kommentarer