The Daily Show tisdag - fredag 19:00!

Nu visas

Samma stol, Ny rumpa!

The Daily Show med Trevor Noah startar 29 September 19:00!

Måndag, 28. September 2015

Nu är veckan med stort V äntligen här och det är dags för The Daily Show med Trevor Noah att dra igång och ta oss med storm. Förutom att det ska bli fantastiskt kul att se hur Trevor hanterar rollen som värd så bjuder även veckan på en rad spännande gäster.

Tisdag: Kevin Hart
Kevin Hart behöver troligtvis ingen närmare presentation men för er som inte känner till Kevin så kan vi beskriva honom som en man med många talanger. Kevins CV är fyllt av lyckade världsturnéer som ståuppkomiker, en rad filmroller och inte minst en lyckad insats som värd för BieberRoast.

Onsdag: Whitney Wolfe
Whitney Wolfe är en entreprenör och marknadsföringsexpert som var med och grundade den extremt populära dejting-appen Tinder. Efter en rad händelser och besök i rättssalen tog Whitney avstånd från Tinder och startade sin egen app Bumble, som även den är inriktad på dejting.

Torsdag: Chris Christie
Chris Christie är en Amerikansk politiker och som 2009 blev utsedd till Guvernör i New Jersey. Chris är utbildad inom Juridik och tillhör det republikanska partiet och meddelade förra året att han kandiderar till presidentposten 2016.

Fredag: Ryan Adams
Ryan Adams behöver troligtvis inte heller någon närmare beskrivning men för er som inte vet så är Ryan Adams en Amerikansk country/rock/punk artist och författare som turnerat världen runt både som bandmedlem och soloartist.

The Daily Show med Trevor Noah visas tisdag till fredag 19:00 på Comedy Central!

Kommentarer